35_SfeerbeeldEYE-online1.gif

Van A tot Z naar je rijbewijs

30_Alex.jpg

Autorijschool AlexZ rijopleidingen uit Breda heeft de eerste stappen op het internet gezet direct na oprichting van de rijschool in 2007 (www.alexzrijopleidingen.nl). De website van de rijschool heeft twee doelen. De eerste is het informatieve karakter voor potentiële klanten en het tweede doel is het werven van nieuwe klanten voor de rijschool. De website wordt gevoed door Eye-start. Daarmee kan de inhoud van de website zonder tussenkomst van professionals gewijzigd worden om in te spelen op de actualiteit. Behalve tekstuele wijzigingen kunnen ook beeldmateriaal en ervaringen van geslaagde leerlingen zelfstandig opgenomen worden. En dit alles zonder dat er kennis van HTML nodig is.

De website heeft bewust een serieuze uitstraling gekregen, omdat deze uiteindelijk gericht is op degenen die 9 van de 10 gevallen betalen: de ouders van de rijschoolleerling. Met een website gevoed door Eye-start van CubicEyes worden ook meteen meetinstrumenten ingebouwd die het verkeer op de website, het succes van de conversie en aanwijzingen voor SEO (Search Engine Optimization) geven voor het verder verbeteren van de vindbaarheid van de website.

EYE-start is gericht op bedrijven die beginnen op het internet, maar biedt ook alle mogelijkheden voor bedrijven met de nodige ervaring op dit gebied. Zo is er een groeipad naar andere versies van de softwarefamilie waar een nadere invulling van het bedrijfsproces geïmplementeerd kan worden.