36_SfeerbeeldEYE-shop1.gif

Vlaggenbord.nl

www.vlaggenbord.nlwww.vlaggenbord.nl

Een Vlaggenbord is een nieuw product. De naam is niet voor niets zo samengesteld. Ze zegt precies wat het vlaggenbord is: een combinatie tussen een vlag en een bord. Een vlag is bedoeld om een bepaalde boodschap uit te dragen en wordt gewoonlijk aan een vlaggenmast of vlaggenstok bevestigd. Een bord is een vlak voorwerp dat meestal aan een muur hangt om een boodschap op te plaatsen die voor vele mensen is bedoeld. Combineer deze twee en je hebt een vlaggenbord: een opvallende verschijning waarmee u uw feestelijke boodschap kunt uitdragen. Met vlag en wimpel zal dit kado worden ontvangen.

Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid die u in de lucht aan uw gevel wil hangen. Denk aan de unieke ervaring bij de geboorte van uw kind, of het nu een meisje, een jongen of een tweeling betreft. Iedereen wil graag weten hoe uw baby gaat heten.

Of het nu de eerste verjaardag of de vijftigste verjaardag is, Sarah en Abraham die weten waar ze de mosterd halen, u heeft een feestbord waarop iedereen het kan lezen. Pas getrouwd of juist vijftig jaar getrouwd, een gouden bruiloft, feestdagen als Halloween, Kerstmis, Nieuwjaar, of speciale gelegenheden als Valentijn, Welkom thuis, geslaagd voor school, u kunt het zo gek niet bedenken.

Kortom, kijk op www.vlaggenbord.nl