36_SfeerbeeldEYE-shop1.gif

Betalen met iDEAL

Veilig betalen met iDEALVeilig betalen met iDEAL

Wat is iDEAL?

Consument
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Webwinkelier
Welk pakket van iDEAL u ook kiest van uw bank, wij kunnen het implementeren en koppelen aan EYE-shop. Uiteraard willen we graag met u overleggen welk pakket het beste bij uw dienstverlening past.

Betalen met Paypal

Veilig betalen met PaypalVeilig betalen met Paypal

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten. Wij leveren een product dat ideaal is voor kleine bedrijven, onlinehandelaren, personen en anderen waarvoor traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Door de omvang van ons netwerk en de steeds grotere acceptatie van ons product zijn wij een van de belangrijkste betaalnetwerken geworden voor onlineveilingwebsites, zoals eBay. PayPal wordt ook steeds meer gebruikt op andere websites waarop goederen worden verkocht als elektronica en huishoudelijke artikelen, services zoals webontwerp en reizen en digitale producten. Offlinebedrijven, waaronder advocaten, aannemers en artsen ontvangen steeds vaker onlinebetalingen via PayPal. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc's en mobiele WAP-telefoons.

PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A heeft een licentie verkregen als een Luxemburgse kredietinstelling zoals gedefinieerd in artikel 2 van de gewijzigde wet van 5 april 1993 op de financiële sector, en valt onder het toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier, met vestigingsadres in L-1150 Luxemburg. Aangezien de service beperkt is tot e-geld, dat in het kader van deze wetgeving niet geldt als een stortings- of beleggingsservice, worden de klanten van PayPal niet beschermd door de stortingsgarantieplannen van de Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL).

PayPal Inc. (moedermaatschappij van PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A) is in oktober 2002 overgenomen door eBay en is gevestigd in Californië, VS.

Betalen met Creditcard

Betalen met creditcardBetalen met creditcard

Direct betalen met Creditcard is mogelijk, maar dat is een traject wat enige tijd vergt om te implementeren en goedgekeurd te krijgen. Als u echter Paypal implementeert kunnen uw klanten ook met diverse creditcards direct betalen.