34_SfeerbeeldEYE-travel1.gif

Reisorganisatie 2.0

2230_Reisorganisatie.jpg

Er zijn reisorganisaties van verschillend formaat.

De kleinste organisatie is de eigenaar van een vakantiewoning of stacaravan die via de eigen website de verhuur wil regelen.

Grotere organisaties hebben over het algemeen een gespecialiseerd reserveringssyteem, dat vaak niet op een gebruiksvriendelijke manier gekoppeld is aan de website. Reserveringssystemen zijn gemaakt voor geschoolde medewerkers van een reisorganisatie en niet gericht op consumenten.

De boekingsengine van CubicEyes maakt het voor de consument mogelijk om op eenvoudige wijze een boeking te maken. Specialisatie van CubicEyes is het maken van boekingen voor grote reisgezelschappen (de partij) waarbij het boekingssysteem zelf de optimale accommodatie (kamerselectie) zoekt en de prijs van elke combinatie voorrekent. De boekingsengine gaat altijd uit van actuele eigen voorraad zodat ook daadwerkelijk online geboekt kan worden. EYE-travel koppelt reserveringssytemen.

Een Reisorganisatie 2.0 staat toe dat reizen door de boekers achteraf ook daadwerkelijk beoordeeld worden en de waardering openbaar is voor bezoekers van de website, zodat een bezoeker de beslissing kan nemen om te boeken op basis van de ervaringen van voorgaande reizigers.

Een ware reisorganisatie 2.0 is in dialoog met de websitebezoekers.