32_SfeerbeeldCubicEyes2.gif

3D woning

Wij gebruiken Augmented Reality om een brug te slaan tussen gedrukte media, het internet en 3D animaties. We gebruiken onze software om de complete keten van invoer van gegevens tot het bekijken van de animatie te automatiseren.

Voorbeeld.
1) Een makelaar gebruikt EYE-move om zijn woningen te beheren. Tekst en beeld zijn hiermee opgeslagen.
2) De makelaar gebruikt EYE-shop om zijn klanten online een advertentie te laten plaatsen in de speciale "OpenHuis-krant". Online betalen is mogelijk met Ideal of Paypal. 
3) De makelaar gebruikt EYE-publish om direct de krant automatisch op te maken in QuarkXPress of InDesign.
4) In de automatische opmaak worden speciale markers gedrukt en gekoppeld aan EYE-klik.
5) Een potentiële klant leest de krant, houdt deze voor de webcam en ziet een 3D animatie van de woning waar door draaien om de woning heen kan worden gelopen.
6) De klant klikt op een knop op het papier, waardoor een actie online wordt gestart.

Toelichting demo

1) Sluit uw webcam aan.
2) Download de PDF die onder "Demo" staat en print die uit.
3) Klik op [start] (onder "Demo"). Een extra venster zal binnen deze pagina worden geopend. Klik indien gevraagd nog op "Allow"/"Toestaan".
4) Houd de uitgeprinte tekening voor de webcam.

Dit voorbeeld met bijhorende tekening/marker zal een 3D object tonen.

Een ander voorbeeld is een klikbare slideshow van extra foto's. Klik hier voor het voorbeeld. Print de daarbij horende Tekening/marker uit en klik ook weer op [Start] onder "Demo", waarop het extra venster zich zal openen. Bij dit voorbeeld zijn meerdere tekeningen beschikbaar.

Demo

Schematische voorstelling

2024_Schematisch.jpgSlideshow van woningen op uw woningkaart of vistekaartjeSlideshow van woningen op uw woningkaart of vistekaartjeRicht uw telefoon op de poster en zie uw droomwoningen terwijl u wacht op de busRicht uw telefoon op de poster en zie uw droomwoningen terwijl u wacht op de busMeer informatie in uw etalage met EYE-klik en augmented realityMeer informatie in uw etalage met EYE-klik en augmented realityBinnen kijken in een woning via Te Koop bord.Binnen kijken in een woning via Te Koop bord.Extra foto's bekijken in uw folder en direct via papier klikken naar websiteExtra foto's bekijken in uw folder en direct via papier klikken naar websiteOp een promotiepen past ineens een complete woningpresentatieOp een promotiepen past ineens een complete woningpresentatieU muismat als ondergrond voor woningen. Beheer via EYE-move.U muismat als ondergrond voor woningen. Beheer via EYE-move.Uw koffiemok krijgt met extra 2D of 3D veel meer smaak.Uw koffiemok krijgt met extra 2D of 3D veel meer smaak.Uw tijdschrift opgemaakt met EYE-publish tot leven laten komen.Uw tijdschrift opgemaakt met EYE-publish tot leven laten komen.Nieuwbouw woningen in 3D op plattegrond. Bekijk woning van alle kanten!Nieuwbouw woningen in 3D op plattegrond. Bekijk woning van alle kanten!

...